Advies en service

Vente Directe adviseert over een veelheid van opknap en verbeter handelingen aan meubels. Er zijn constructief veel reparaties uit te voeren. Veel 19e eeuwse stoelen zijn aan een opknapbeurt toe. De mens is inmiddels gegroeid, zwaarder geworden en onze stijlkeuzes vragen om meer flitsende kleuren voor het stofferen en toepassing van moderne patronen. Alles leidt ertoe dat een upgrading passend is en het leven van menig meubelstuk kan verlengen.

Service bestaat uit het op locatie inventariseren van uw wensen met betrekking tot het opknappen van uw meubels, het bespreken van de mogelijkheden van restauratie en het maken van een begroting en een planning voor de uitvoering.

Tevens maakt Vente Directe taxaties van de directe verkoopwaarde van uw meubels en schilderijen, mocht u die willen verkopen. Mocht een verkoop via een veilinghuis de beste oplossing zijn, zorgen wij voor deze afhandeling. Wij werken nauw samen met alle veilinghuizen in en rondom Amsterdam.

Transport van meubels kan tegen een vergoeding door ons verzorgd worden, met een minimum van
25 euro.

Nieuwe Service : Het restaureren op locatie in uw vakantiehuis / pied a terre / kantoor. in het buitenland. Afleveren in zuid europa.